Szereplők

Sziasztok!
Hát végre tudtam hozni a történet szereplőit,
de! Mivel nem akartam képeket 
keresni-igazából lusta voltam xD-ezért csak leírom a fontos információkat 
róluk. Remélem jól eltudjátok képzelni
őket és nem lesz zavaros a
leírásom.
De kezdjünk is bele!
xxOne Girl

Colett Marin/Kendov
Kor:17, a történet végén 18
Leírás:Colett egy átlagos Miami lány, aki inkább egy szürke kisegér. Nem voltak barátai, egyedül az anyja, a kutyája és a zene van neki. Apját sosem ismerte, mivel egy egy éjszakás gyerek, ami miatt mindenki egy kurvának tekinti az anyját a suliban. Hat éves kora óta gitározik és zongorázik, s a hangja se rossz! Szokott dalokat íri, de sose énekli el őket, pedig az anyukája nagyon kíváncsi rá. Egy állatkertben dolgozik hétvégenként, közepes átlagú tanuló, s nagyon jó úszó is. Nyáron minden percét a parton tölti, így bőre sötétebb árnyalatú, barna mellig érő hullámos haját mindig összefogva hordja, amit Mia-Colett anyja-nem nézz jó szemmel. Kék szemei barátságosan csillog, de ő mégis ridegnek tartja tekintetét.
Képességei:irányítja az elemeket, a víz segítségével tud gyógyítani, gyors futás, látja a jövőt és olyan dolgokat, amiket senki más nemShane Grohiik
Kor:17, a történet végén 18
Leírás:Shane egy rejtélyes fiú aki, csak egy embernek nyíl meg igazán, aki nem más, mint a húga Spencer. Sok minden rosszat megtett, ami árulkodó lett volna, de még nem bukott le, sem a húga. Hatalmas erő lakozik izmos karjában, lábában, s sötét barna, szinte már fekete szemei gonoszságot sugároznak.Fekete haja kuszán áll, így még jobban látszik, hogy nem valami kedves személyiség. Barna bőre kellemes puhasága, szinte hívogat, hogy érintsd meg, de félsz a közelébe menni. Mindenki fél tőle, mert valami idegen van benne, ami mindenkit elijeszt.
Képességei:Hatalmas erő, gyors futás, kibír minden ütést,anélkül,hogy fájna neki, át tud hatolni a tárgyakon, s ha nagyon akarja pl.: egy képből kihozhat valamit.


 
Spencer Kulaas
Kor:16 a történet végén 17
Leírás:Spence teljes ellentéte a bátyának! Aranyos, kedves, örökké mosolygós lány, de ha kell ő is tud olyan lenni, mint a fivére! Ő nem érezteti azt, hogy más mint a többi ember, de ha valami olyan van akkor, sokkal jobban lehet érezni, mint a bátyján. Képességét használva belelát az emberek fejébe, aminek sokszor hasznát veszi, de valamikor veszélybe sodorja magát és Shane-t. Barna szeme vidámságot sugároz, s szintén barna haját mindig kiengedve hordja, sötétebb bőre puhasága ugyanolyan, mint a fivérének. Sajátos stílusa miatt sokan megbámulják, de őt ezt kicsit sem zavar. 
Képességei:Tárgyakat tud mozgatni, gondolat olvasás, jobban érez dolgokat(pl.: ha valamit utál azt tényleg nagyon is utál, ha szeret valakit kérdés nélkül meghalna érte), hihetetlen gyorsan tanulJosh Marshall/Lo
Kor:17 a történet végén 18
Leírás:Josh egy igen érdekes személyiség. Az iskolában játszotta a jó gyereket, ahogy otthon is, s egyedül a legjobb barátjának nyílt meg igazán, aki Colette volt. A nagyszülei halála után mély depresszióba esett, s a fájdalmát drogba és szeszes italokba folytotta. Egyre többet és többet kábítószerezett, míg nem teljesen összeesett és egy idegen ajánlotta fel a segítségét, amitől teljesen megváltozott az élete.
Képességei:Láthatatlanná tud válni, hatalmas erő, bármit vagy bárkit megtud mozdítani az elméjével és azt láttat az emberekkel amit csak akar.

    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése